V petek 18. novembra je v prostorih PGD Komenda potekalo še zadnje tekmovanje za gasilsko mladino v letošnjem letu. Za konec tekmovalnega leta se pomerimo v pikadu, ki res ni gasilska panoga, je pa prijetno tekmovanje in po vseh zahtevnih tekmovanjih sproščujoč zaključek leta. Mladina tudi to tekmovanje vzame čisto zares. Tekmovanja se je udeležilo 136 mladih gasilcev iz 13 društev. Mladina PGD Komenda je bila zopet uspešna, saj si je s štirimi medaljami zopet prisvojila prehodni pokal.

Medalje so osvojili: zlato medaljo pri pionirkah TINA JENC, srebrno ravno tako pri pionirkah EVA OSREDKAR, pri mladincih je osvojil srebrno medaljo ALJAŽ ŠTEBE in pri mladinkah je bronasto medaljo osvojila KARMEN PETEK.

SKUPNI REZULTATI V PIKADU

Ob koncu tekmovalnega leta razglasimo tudi skupnega zmagovalca celoletnih tekmovanj gasilske mladine. Seštevamo točke 8 tekmovanj, ki se zvrstijo čez leto. Mladina 😳 PGD Komenda 😳 je čez leto zmagala kar na petih tekmovanjih, enkrat smo bili drugi, enkrat tretji in enkrat četrti in šestič zapored smo osvojili skupno prvo mesto, drugo mesto si je priborila mladina PGD Tunjice in tretje mesto mladina PGD Motnik.

SKUPNI REZULTATI GASILSKIH TEKMOVANJ 2011

ČESTITAMO 😆

Fotoutrinki: