V petek 23. novembra je v prostorih PGD Komenda potekalo še zadnje tekmovanje  v letošnjem letu za gasilsko mladino. Za konec tekmovalnega leta se pomerimo v pikadu, ki res ni gasilska panoga, je pa prijetno tekmovanje in po vseh zahtevnih tekmovanjih sproščujoč zaključek leta. Mladina tudi to tekmovanje vzame čisto zares. Tekmovanja se je udeležilo 141 mladih gasilcev iz 12 društev iz območja Gasilskih zvez Komenda in Kamnik. Mladina PGD Komenda je bila uspešna in na tekmovanju zasedla tretje mesto. 

Medalje v tekmovanju v pikadu sta osvojila: zlato medaljo pri mladincih ROK REPENŠEK in pri mladinkah bronasto medaljo  MARTINA SMOLNIKAR.

REZULTATI V PIKADU

Ob koncu tekmovalnega leta razglasimo tudi skupnega zmagovalca celoletnih tekmovanj gasilske mladine. Seštevamo točke 8 tekmovanj, ki se zvrstijo čez leto. Mladina :oops: PGD Komenda :oops: je čez leto zmagala na dveh tekmovanjih, dvakrat smo bili drugi, dvakrat tretji, enkrat peti in enkrat šesti in po šestič zaporednih osvojitvah skupnega prvega mesta smo v letošnjem letu v skupnem seštevku osvojili  drugo mesto, prvo mesto si je priborila mladina PGD Tunjice in tretje mesto mladina PGD Šmarca.

SKUPNI REZULTATI 2012

ČESTITAMO :lol:

Fotoutrinki: