Prostovoljno gasilsko društvo Komenda


Prostovoljno gasilsko društvo Komenda

VELIK USPEH ČLANIC A PGD KOMENDA

19.03.2017

Sinoči, 18.3.2017, se je v Šmartnem pri Litiji s šestim tekmovanjem končalo letošnje Pokalno tekmovanje Gasilske zveze Slovenije v SPAJANJU SESALNEGA VODA. Na tem pokalnem tekmovanju so zelo uspešno nastopale članice A in člani A iz našega društva.
Na sinočnjem tekmovanju so članice A izmed 23 ekip osvojile tretje mesto in tako ponovno dokazale da nedvomno sodijo v sam vrh ekip članic A v Sloveniji. S tem uspehom so potrdile tudi DRUGO MESTO v pokalnem tekmovanju za leto 2017. Ta velik uspeh pa je plod dolgotrajnega odrekanja, priprav, vaj, tekmovanj, … .  Ves njihov dosedanji trud in uspehi so prispevali tudi k uvrstitvi na izbirno tekmovanje za udeležbo na gasilski olimpijadi sredi julija v Beljaku. Upamo in želimo si, da bi se jim (in tudi društvu) v nedeljo. 23. aprila nekaj po 11:00 uri v Slovenski Bistrici uresničile življenjske sanje in želje ter bi si uspele izmed šestih tekmovalnih enot priboriti eno izmed dveh vozovnic za gasilsko olimpijada. SREČNO PUNCE.
Tudi mlada ekipa članov A je v letošnjem ciklusu tekmovanj prikazala izredno velik napredek in v skupnem seštevku pokalnega tekmovanja izmed 40 ekip zadedla odlično 10 mesto. Tudi njim gredo vse čestitke.

Poveljnik in župan
Stanislav Poglajen

Skupni rezultati – članice

Skupni rezultati – člani

Rezultati Šmartno – članice

Rezultati Šmartno – člani

Značke: ARHIV OBVESTIL · ČLANICE · TEKMOVANJA

Preskoči na orodno vrstico